Draai je telefoon om

De missie van Kronkelroutes.nl

Op deze pagina vind je de missie van Kronkelroutes.nl. Deze missie kan in de toekomst worden uitgebreid met nieuwe ideeën, initiatieven en meer.

1. Het vergroten van de mogelijkheden voor gebruikers van brommobielen

Door het aanbieden van informatie over routes, navigatieapparatuur, software en producten de gebruiker wegwijs maken bij het gebruik van zijn of haar brommobiel en daarmee de mobiliteit en zelfredzaamheid van de brommobilist vergroten zodat deze zelfstandig verder kan komen dan alleen binnen de bebouwde kom.

2. Educatie van gebruikers van brommobielen

Het aanleren van verkeersregels, verstrekken van een overzicht van verkeersborden en de betekenissen ervan en het plaatsen van artikelen over verkeerssituaties met uitleg over mogelijke problemen of gevaren om daarmee de kennis van de verkeersregels van de brommobilist te vergroten. De ontwikkeling van cursusmateriaal voor het vergroten van kennis van de brommobiel en de positie daarvan in het verkeer.

3. Brengen van nieuws en informatie van fabrikanten en dealers van brommobielen

Potentiële kopers van brommobielen of gebruikers die hun brommobiel willen verkopen of inruilen voorzien van informatie over dealers, merken en aanbiedingen.

4. Informeren over evenementen

Het aanbieden van een actuele agenda met evenementen in Nederland gerelateerd aan brommobielen zoals clubdagen, bijeenkomsten en beurzen maar ook de door Kronkelroutes.nl aangeboden activiteiten bij dealers in het land.

5. Invloed op de politiek

Het is een belangrijk doel van Kronkelroutes.nl om de positie van de brommobiel op de openbare weg glashelder te krijgen voor alle weggebruikers. Daarbij hoort volgens ons ook signaal afgeven naar de politiek (landelijk, regionaal en lokaal) om gehoord te worden als brommobilist met onze wens om duidelijker bewegwijzering en verkeersregels en het vergroten van de mobiliteit van brommobilisten door middel van snelheidsverlagingen op provinciale wegen.

Download de missie van Kronkelroutes.nl als PDF bestand