Draai je telefoon om

Contact

BELANGRIJK: LEES DIT EERST!

Wij kunnen helaas geen persoonlijk route advies geven, e-mails met vragen om een route worden dan ook niet beantwoord. Vragen over een route? Lees verder hier onder.

Heb jij een vraag over een route die je wilt rijden, verkeersborden en verkeerssituaties of een vraag over navigatie op je mobiel in jouw brommobiel? Die stel je online zodat andere brommobilisten met jou kunnen meedenken. Alleen op die manier bouwen we langzaam één grote brommobiel club op die in het hele land elkaar kan helpen. Je kan daarvoor lid worden van 45 Community en in het forum jouw vraag stellen.

www.45community.nl

Wij doen regelmatig een oproep om er voor elkaar te zijn en andere brommobilisten te helpen. Er zijn in Nederland een groeiend aantal brommobilisten en ik kan mij niet voorstellen dat van de duizenden ervaren gebruikers er niemand is in jouw buurt die het antwoord weet. Zoek ook eerst op deze website voor je jouw vraag stelt, misschien vind je het antwoord al.

Інформація українською мовою

  Kronkelroutes.nl is bekend van radio, televisie, het nieuws, lokale en regionale media

  Beleef Vathorst, april 2020
  ANWB Kampioen, april 2020
  Algemeen Dagblad, mei 2020
  NPO RTV Utrecht, mei 2020
  NPO Radio 5 Omroep Max, juli 2021
  Utrechts Nieuwsblad, januari 2022
  Amersfoortse Courant, januari 2022
  NPO Radio 2 BNNVARA, februari 2022
  NPO1 Omroep Max, april 2022
  Algemeen Dagblad, maart 2023
  NPO Radio 5 Omroep Max, april 2023
  Radio Eemland, september 2023
  Nederlands Dagblad, december 2023

  Contactgegevens kunnen bij opgaaf van reden worden verstrekt

  Met het gebruik van dit contactformulier ga je akkoord met de opslag van je naam, e-mailadres en overige door jou ingevulde gegevens in de database voor deze website en op de computer van de ontvanger van de gegevens van deze website. Lees hier ons Privacybeleid.